ABOUT

Handelsstal 

Walther Horses is gespecialiseerd in spring- en dressuur paarden.Wij kunnen u top kwaliteit paarden aanbieden die geschikt zijn voor zowel de dressuur  als de spring - eventingsport van alle leeftijden en niveaus. Doordat we door de jaren heen zeer goede contacten hebben opgebouwd met internationale topfokkers, hebben wij regelmatig nieuwe veelbelovende talenten op stal die geschikt zijn voor de Topsport. Wij adviseren en begeleiden u graag met de aankoop van uw nieuwe paard. Mocht het paard wat u zoekt niet tussen ons aanbod staan, dan kunt u  altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We weten, doordat we zeer goede contacten hebben met top fokkers, vaak “het” paard voor u te vinden. Wij kunnen tevens  dressuur en spring trainingen bij ons op stal aanbieden.

Training

Walther Horses beschikt over uitstekende trainingsfaciliteiten en een klein team van spring - en dressuur ruiters, die op (inter)nationaal niveau hun sporen hebben verdiend als ruiter en instructeur. U kunt bij ons terecht voor het zadelmak maken of de opleiding en het uitbrengen van uw dressuur of springpaard op een hoger niveau. Ook behoort het keuringsklaar maken/voorbrengen en IBOP klaarmaken en uitbrengen ook tot de mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven.

Fokkerij 

Walther Horses heeft al ruim twintig jaar ervaring in het op kleine schaal fokken van Hannoveraner en KWPN spring- en dressuurpaarden. Inmiddels heeft dat geleid tot het opzetten van een aantal hele mooie foklijnen die heel predikaat en prestatierijk zijn !!! Tevens hebben we onze goedgekeurde springhengst Vulkaan van 't Braunerthof, zoon van de legendarische Holsteiner hengst Cash. Die zelf zeer verdienstelijk presteert op 1.40/1.45 M niveau.
Ons doel is het fokken van goede en gezonde sportpaarden uit bewezen merrielijnen. Hierbij wordt geselecteerd op kwaliteit, prestatie maar zeker ook op karakter. Het streven is om paarden te fokken voor de topsport, maar ook paarden die bruikbaar zijn voor de amateur.

 


 

© 2014 - 2024 waltherhorses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel