TEAM

Voor meer info zie onze contact pagina.

 

 
Monique Huisman (Rider, breeder) 

Monique Huisman

Monique heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring in de paardensport. Begonnen als 5 jarige op een shetlandpony en daarna nog diverse ponies gereden in zowel de dressuur als het springen. De  pony's die de familie in eigendom had heeft Monique zelf zadelmak gemaakt en tot Z dressuur gereden en ook met deze pony's deelgenomen  aan diverse springwedstrijden. De laatste pony was de welsh K pony Henja (v. Cocky Dundas). Monique is met 18 jaar overgegaan naar de paarden. Ook hier was zij met verschillende paarden succesvol. De meeste van deze paarden heeft ze in de dressuursport uitgebracht tot op Z niveau. Monique heeft de ORUN opleiding allround gedaan en geeft voornamelijk dressuurlessen.

Monique heeft een echte wedstrijdmentaliteit en bracht daarom de meeste paarden die bij haar gestald stonden ook uit in de sport. Het is een goede graadmeter om te weten te komen waar je precies staat en hoe en waarop verder getraind moet worden. Voornamelijk jonge eigen gefokte paarden werden zadelmak gemaakt,  getraind en op wedstrijden uitgebracht, maar dit kon ook gedaan worden met paarden van andere eigenaren. Op dit moment liggen alle activiteiten vanwege privéomstandighden stil.

 

 

 


WALTHER HORSES heeft afscheid genomen van de hieronder vermelde teamleden. Ze zijn samen een eigen bedrijf gestart en gaan onder de naam MG Stables samen verder aan hun toekomst bouwen. Ze zijn al vanaf 2014 samen aktief bezig met het trainen van eigen paarden en van andere eigenaren op hun stal in Erp, waar de paarden ook kunnen worden gestald. Ze brengen de paarden van zichzelf en andere eigenaren eveneens uit op wedstrijden. WALTHER HORSES wenst ze alle succes.

   
  

 

 

  
Michael Grijmans (Rider) 

Michael Grijmans

Michael is op 7 jarige leeftijd begonnen met wedstrijdrijden bij de ponies en reed op zijn 12e jaar in het A-kader bij de ponies. Hij heeft toen ook meerdere malen internationaal gereden. Op zijn 14e heeft hij de definitieve overstap gemaakt naar de paarden en is op zijn 15e vertrokken naar Frankrijk als ruiter, daar heeft Michael bij de junioren gereden en daarna nog even bij de young riders. Op zijn 19e jaar is hij terug gekomen naar Nederland en is toen een eigen bedrijf gestart wat in 2014 met Janneke is samengevoegd. Michael heeft als specialisatie het zadelmak maken en paarden trainen en uitbrengen op springwedstrijden. Hij kan de paarden van de klasse L t/m het hoogste niveau nationaal uitbrengen.
 

 
 Janneke van Herten (Rider) 

Janneke van Herten 

Janneke rijdt al vanaf haar 6e paard en vanaf haar 13e wedstrijden bij de paarden. Janneke heeft 2,5 jaar als groom gewerkt bij stal Hendrix te Baarlo. Daarna is zij gaan studeren (maatschappelijk werk) en is naast haar werk bij het bedrijf wat ze samen met Michael runt,  sinds 2011 werkzaam bij het paardrijk in Berlicum. Janneke geeft op het paardrijk les aan kinderen met autisme, adhd, en met een licht verstandelijke beperking. Ze heeft als springamazone gereden tot de klasse M en begint nu ook weer met dressuur wedstrijden. Zij maakt samen met Michael paarden zadelmak, traint paarden voor de ibop en maakt samen met Michael ook paarden keuringsklaar. Janneke traint verder de jonge paarden die worden uitgebracht op wedstrijden. Janneke heeft ook haar ORUN opleiding en geeft les in zowel springen als dressuur.

 
Marieke van Herten (Junior Advisor) 

Marieke van Herten

Junior advisor

© 2014 - 2024 waltherhorses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel